English Hrvatski Italian
We deliver worldwide !
tel: +385 (0)21/544-412 | E-mail

O nama

MarisStella d.o.o.
Uvodna riječ
MarisStella d.o.o. je asocijacija, osnovana 2008. godine, koja u svom radu obuhvaća 7 manjih, stabilnih tvrtki. Njezino sjedište nalazi se u Splitu, glavnom gradu Dalmacije, hrvatske regije na istočnoj obali Jadranskog mora, bogate pomorske baštine koja seže još u razdoblja antike.

Asocijacija je formirana u svrhu projektiranja, proizvodnje i distribucije Maris Stella proizvodnog brenda kojeg čine montažni kompleti visokovrijednih maketa plovila pretežno Jadranskog mora i Mediterana.

Ideje za svoje projekte crpi isključivo iz burnih povijesnih razdoblja spomenutih područja, provodeći iscrpne istraživačke radove od kojih su mnogi čak i višestruko stariji od same asocijacije.

U svom radu, čitav tim stručnih ljudi ulaže velike napore da proizvodi na koncu budu vrhunske, ili bar vrlo visoke kvalitete, a iza svog rada odgovorno stoje konstantno se usavršavajući i razvijajući. Originalnost, vjerodostojnost i odgovornost osnovne su odlike ovog tima.

MarisStella d.o.o. asocijacija stalno traga za načinima usavršavanja svog rada i proizvodne linije koju nudi, kako bi poboljšala i unaprijedila putovanje svojih klijenata kroz ovaj zahvalan i koristan hobi izgradnje maketa brodova sa jedrima ili bez njih.

Na posljetku, MarisStella d.o.o. iskreno zahvaljuje svojim mnogobrojnim klijentima iz raznih kutaka svijeta koji su dobavili njene montažne komplete i pratili proizvodnu liniju kroz sve promjene, dopune i dodatke.

Vrijedno je napomenuti da su prototipovi maketa rađenih prema ovim projektima obojani svim bojama medalja sa brojnih državnih i svjetskih takmičenja, ali najbolje priznanje za rad asocijacije je sve veći broj fanova diljem svijeta, maketara koji ove makete s užitkom proučavaju i izrađuju, te sa zanimanjem prate daljnji rad tima koji kontinuirano priprema i realizira nove proizvode.

Obratite se s povjerenjem...

Credit and Debit Cards:
 
 

 

 

 


 
PayPal Account:
PayPal Account:
marisstellamarisstella@gmail.com