English Hrvatski Italian
We deliver worldwide !
tel: +385 (0)21/544-412 | E-mail

Uvjeti prodaje

•    Cijene su maloprodajne, izražene u američkim Dolarima, Eurima ili hrvatskim kunama(kn), sa PDV-om.

•    Nakon dogovora sa trgovcem i slanja narudžbe, u najkraćem roku bit će Vam poslana službena ponuda s cijenama, rokovima isporuke, uvjetima plaćanja i dostave.
Za eventualne nejasnoće, MarisStella d.o.o. će kontaktirati kupca i uskladiti sve oko same narudžbe.
Narudžba generirana putem stranice www.marisstella.hr ne predstavlja račun niti je bilo kako obvezujuća, kako za prodavatelja tako i za kupca, te se smatra pozivom za dostavljanje službene obvezujuće ponude. Ponude izrađene izravno na samoj stranici su informativnog karaktera i nisu obvezujuće za MarisStella  d.o.o. 

•    Plaćanje robe za pravne osobe je moguće po ponudi virmanom ili e-bankarstvom, uz prethodno dogovorene uvjete moguće je i  plaćanje s odgodom.  Za fizičke osobe moguće je plaćanje po ponudi  koju dobijete nakon Vaše narudžbe. Na samoj ponudi prikazani su svi podaci koje je potrebno ispunit na općoj uplatnici ili na internet bankarstvu. Sa ispunjenom uplatnicom možete otići u banku, poštu ili FINA-u te izvršiti uplatu. Plaćanje pouzećem moguće je za dostave unutar RH. Moguće je i plaćanje kreditnim ili debit karticama virtualnim putem u jednom ili više obroka. Također je moguće plaćanje putem PayPala, ali tada zaračunavamo i dodatne troškove. Plaćanje inozemnih narudžbi vrši se putem deviznog računa:

Ime tvrtke: MARISSTELLA d.o.o.
(Ime računa: MARISSTELLA)
Adresa: VRANJIČKI PUT 8
Grad: 21000 SPLIT
Zemlja: Croatia
Kontinent: Europe
IBAN: HR5424020061100517115
SWIFT: ESBCHR22
Naša banka: ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK DD RIJEKA
Adresa banke: Jadranski trg 3a, Rijeka, Croatia

Plaćanje domaćih narudžbi vrši se na tuzemni račun:
Ime tvrtke: MARISSTELLA d.o.o.
(Ime računa: MARISSTELLA)
Adresa: VRANJIČKI PUT 8
Grad: 21000 SPLIT
Zemlja: Hrvatska
Kontinent: Europa
Račun broj: HR5424020061100517115
Naša banka: ERSTE&STEIERMARKISCHE BANK DD RIJEKA
Adresa banke: Jadranski trg 3a, Rijeka, Hrvatska

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama
Za autorizaciju i naplatu kreditnih kartica koristimo WS Pay. WS Pay primjenjuje najmoderniji standard u zaštiti vaših podataka – PCI DSS (The Payment Card Industry Data Security Standard). Kod MasterCarda i Visa, te debit Maestro kartica primjenjuje se 3D Secure program sigurne kupnje. Brojevi kreditnih kartica se ne pohranjuju i nisu dostupni neovlaštenim osobama.
•    Ponude i narudžbe također možete zatražiti i realizirati putem telefona, faxa, elektronske pošte ili osobnim dolaskom u naš veleprodajni izložbeni prostor na adresi Velebitska 82, Splitu, u uredovno vrijeme. •   Na navedene cijene odobravaju se popusti ovisno o količini, načinu plaćanja ili u skladu s ugovorom sklopljenim s tvrtkom  MarisStella  d.o.o.
•   U slučaju promjene nabavnih ili tržišnih cijena, pridržavamo pravo promjene cijena bez prethodne najave.
•   Cijene proizvoda koje nisu obuhvaćene cjenikom dostavljaju se na upit.
•   Sva plaćanja se izvršavaju u Hrvatskim kunama. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom iznos u HRK se pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.

Otprema:
•   Iznos troška dostave zaračunava dostavljačka kuća, a trošak dostave snosi kupac u koliko iznimno nije drugačije dogovoreno.
•    Rok isporuke: u pravilu, za robu na skladištu 24 sata (ili prvi radni dan), a za ostalu robu 15 do 45 dana od dana narudžbe.
•    Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke, te u slučaju vidljivih vanjskih oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatniku tvrtke koja vrši dostavu) te istu ne preuzeti od dostavljača. Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave te se naknadne reklamacije neće uvažavati.

Reklamacije nakon dostave
Kupac ima pravo na povrat robe prodavatelju nakon dostave bez nadoknade ukoliko mu je isporučena roba koju nije naveo na narudžbenici, te ukoliko je proizvod nekorišten i neoštećen. Kupac ima pravo reklamirati neispravnu robu u roku od 7 (sedam) dana od preuzimanja robe. U tom slučaju kupac je dužan vratiti neispravnu robu u originalnoj ambalaži, nakon čega će prodavatelj u roku od 3 (tri) radna dana poslati kupcu zamjenski proizvod, bez ikakve naknade.

Izjava o privatnosti
Tvrtka MarisStella d.o.o. obvezuje se čuvati u tajnosti sve podatke do kojih dođe prilikom registracije korisnika ili na bilo koji drugi način i neće ih koristiti u nikakve druge svrhe. Podaci su dostupni samo djelatnicima kojima su neophodni u poslovanju.

Korištenje web stranice www.marisstella.hr
Slike korištene na ovoj web stranici su ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati određenim proizvodima u potpunosti. Tehničke specifikacije pojedinih proizvoda su preuzete od strane proizvođača. MarisStella d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške u opisu proizvoda. Točan opis i precizne karakteristike proizvoda možete zatražiti na našoj e-mail adresi  marisstella@st.t-com.hr .
MarisStella d.o.o. zadržava pravo izmijene pravila i uvjete korištenja ovih stranica bez prethodne najave.

Credit and Debit Cards:
 
 

 

 

 


 
PayPal Account:
PayPal Account:
marisstellamarisstella@gmail.com