English Hrvatski Italian
We deliver worldwide !
tel: +385 (0)21/544-412 | E-mail

 
MARIS STELLA Kitovi jedrenjaka
TUG 01 ISE 27,5cm I Start Early
Povratak u galeriju

TUG 01 ISE 27,5cm I Start Early

Cijena s porezom
Za kupce u EU
Novi projekt
Retro projekt
479.00 Kn
0.00 Kn
64.00 €
0.00 €
0.00 US$
0.00 US$
Cijena bez poreza
Za kupce izvan EU
Novi projekt
Retro projekt
393.00 Kn
0.00 Kn
52.00 €
0.00 €
0.00 US$
0.00 US$
 
 

Fotogalerija

 

''I Start Early'' je program za najmlađe početnike brodomaketare sastavljen u školi brodomaketarstva ZTKDU u Dubrovniku. Program obuhvaća rad sa učenicima od 7 godina starosti pa naviše.

TUG je maketa na kojoj se najmlađi polaznici po prvi put susreću sa laserom izrezanim elementima. Oni sa njih trebaju očistiti potamnjele rubove, sastaviti elemente i zalijepiti ih. Bojenje makete kroz praksu uvodi buduće maketare u tajne tog postupka. Štampanu oplatu režu škarama sa kartona i lijepe je na maketu.

Ovo je u potpunosti drvena maketa sa oplatom od obojanog kartona. Dužina joj je 27,5cm.

Za Vas smo pripremili video 3D makete.

Potpuni 3D modelirani postupak izrade ove makete pogledajte ovdje:
Prvi kontakt s laserskim rezovima pokazati će Vam tajne užitka konstruiranja maketa. Brzinu izrade jamče već u naprijed savršeno precizno izrezani elementi koje treba zalijepiti jedne na druge i dotjerati im rubove brusnim papirom na drvenoj letvici. Nije nužno biti sedam ili dvanaest godina star za ovakav kontakt koji će Vam pružiti zadovoljstvo maketarstva u budućnosti... A ako ipak imate tek sedam ili dvanaest godina, onda je naziv ove linije ''I Start Early'' u potpunosti opravdan.

U ovom trenutku linija sadrži dvije makete: TUG 01 ISE 27,5cm I Start Early , namijenjen najmlađim modelarima ... i BATEL 02 ISE 33,4cm 1:12 I Start Early , rezerviran za već upućene i starije.

Nakon uspostavljanja prvog kontakta sa laserskim rezovima, za Vas smo pripremili nastavak obučavanja u brodomaketarstvu kao kompletan tečaj Početnički komplet : 1. stupanj . To je MarisStellin program za uvod u napredno brodomaketarstvo.

Priključite se, uživajte...


Marisstella proizvodne linije, programi i tečajevi

U ovom trenutku MarisStella u svojoj ponudi ima tri linije koje proizvodi. To su MarisStella Model Ship Kits , OldSeller i I Start Early proizvodne linije o kojima odmah možete doznati nešto više i otkriti njihov sadržaj.

Dok je cjelokupna ponuda razdijeljena u sedam programa od kojih svaki obuhvaća posebnu grupu rekonstrukcija brodova i brodica, pokrenuli smo i tečaj za početnike razložen na stupnjeve koje početnik sam prakticira sprovodeći ih u praksu slijedeći napisane skripte i upute. Sveobuhvatni početnički tečaj razdijeljen je u 1. stupanj , 2. stupanj i 3. stupanj .

Sedam MarisStellinih programa možete otkriti na slijedećim poveznicama: Dalmatinske brodice Gospodari Jadrana Flota Dubrovačke Republike Sveti Jerolim, poseban projekt s unesenim umjetničkim dahom Iliri, gospodari istočnog Jadrana ... Stepenica iznad Napredni radovi 
 
Credit and Debit Cards:
 
 

 

 

 


 
PayPal Account:
PayPal Account:
marisstellamarisstella@gmail.com